Tumbaković: Sve što smo radili srušilo se kao kula od karata, vidjećemo kako će se sve završiti

"Sve se zna ko bi šta trebalo da radi, imamo odgovor za sve. Nisam vidio dok nije uzeo da šutira... Ali, to je manje važno, problemi su kompleksni... Najveći dio odgovornosti ću da preuzmem na sebe, a vidjećemo kako će se to završiti", kazao nje Tumbaković
182 pregleda 21 komentar(a)
tumbaković, Foto: Savo Prelević
tumbaković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.11.2018. 22:25h

Ljubiša Tumbaković bio je vidno, iskreno razočaran, čak i ljut, pa i bijesan, nakon poraza od Rumunije 1:0 u Podgorici.

"Nismo se snašli večeras, nismo se mi snašli ni u Beogradu, iskren da budem. Nismo ni igrom uspjeli da ostavimo utisak, nismo ni iz penala uspjeli da dođemo do rezultata... Mjesto nam je tu gdje smo. Pojedini momci moraju dobro da se zamisle. Ovdje moraju da rade profesionalno, a neke stvari ako hoće da rade neka ih rade u klubovima. Pričaćemo... Razočaran sam, jer sve što se radilo dvije godine srušilo se kao kula od karata", kazao je Tumbaković.

Nije pomenuo imena, ali je jasno da je u prvom redu mislio na Marka Jankovića...

"Nemamo mi ni samopouzdanja, ni samouvjerenosti. Nije samouvjerenost da nonšalantno izgubiš loptu, pa primimo gol, pa poslije promašiš penal.. To je nedisciplina. On je mlad igrač, obično ne reagujem tako, ali...", rekao je Tumbaković.

Da li je Janković trebalo da izvede penal?

"Sve se zna ko bi šta trebalo da radi, imamo odgovor za sve. Nisam vidio dok nije uzeo da šutira... Ali, to je manje važno, problemi su kompleksni... Najveći dio odgovornosti ću da preuzmem na sebe, a vidjećemo kako će se to završiti".

Na pitanje da pojasni šta znači "kako će se to završiti", odgovorio je:

"Vidjećemo, žurimo li negdje... ".

Bonus video: