Vičević: Deseto mjesto je neuspjeh, savjetujem UO da smijeni...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Lanselot

06-09-2019 10:37h
Dajte Mirku da volontira!
On ce iz Ljubavi prema Crnoj Gori džabe voditi reprezentaciju!

sioran

06-09-2019 11:27h
Sve se slazem pod uslovom da ti ne budes novi selektor. A znamo da zato sve i radis.

pekas

06-09-2019 11:30h
O tome ce na zalost odlucivat predsjednistvo DPS a ne sportisti i sportski radnici

pijetao

06-09-2019 15:01h
Srecom ne i ti

Marween

06-09-2019 11:31h
Vlado Gojkovic je legenda CG sporta i narod ga gotovi, zato što je pored toga i dobar čovjek što mu se i vidi. Međutim ovo sto Vicevic govori nije da nije bez rezona. Deseto mjesto je fijasko ipak u ekipi imamo nekoliko igrača koji su sam krem svjetskog vaterpola. Bolje da dodje neko iskusniji a Vlado neka se kali još malo pa da se vrati na velika vrata kao i Dejo Radonjic što je uradio koga sad želi pola Evrope.

piano_5249012197

15-09-2019 19:34h
Da budemo realni, Gojković je bio vrhunski igrač, nije sporna struka.. Ja mislim da problem leži u njegoj naravi.. Ne može se on ponašati prema njima, kao prema djeci.. Posvađao se sa Bobekom, Brguljanom, Paskovićem, Radovićem, Pješivcem.. Ne poziva popadića, vidovića, Moskova koji je bio odličan u prvenstvu Grčke..
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: