Gojković: Generalno je bolja slika nego poslije dva duela sa Mađarima

"Nakon tri meča u Podgorici je generalno bolje nego nakon duela sa Mađarima u grupi. Mogu da budem zadovoljan partijama na turniru, ne i rezultatom i činjenicom da se nismo plasirali na F8. Ipak, imamo puno posla, biće još oscilacija", istakao je Gojković

8143 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Krsto Vulović
Foto: Krsto Vulović

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore ne ide u Strazbur, u toj namjeri je spriječila Španija, koja je u duelu za treće mjesto na turniru u Podgorici opravdala ulogu favorita i slavila 15:10.

"Loše smo otvorili utakmicu, iako smo imali dobru pripremu, jer smo znali odakle nam prijeti opasnost. Onda smo dozvolili pet uzastopnih kontranapada, ali smo se vratili u drugoj četvrtini. Ipak, nismo imali snage za preokret", rekao je selektor "ajkula" Vladimir Gojković.

"Stigli smo do 7:6, pa 7:7, ali Španija je kasnije bila bolja i znala je kako da privede utakmicu kraju. Analiziraćemo sve tri utakmice. Kada se osvrnemo možemo da kažemo da smo u sva tri meča imali dobrih momenata, da smo napredovali. Pokazali smo to i protiv Španije, jedine ekipe koja je od svih ostala u istom sastavu u kojem je nastupila na Olimpijskim igrama", dodao je Gojković.

Svima je jasno da stručni štab čeka puno posla.

"Nakon tri meča u Podgorici je generalno bolje nego nakon duela sa Mađarima u grupi. Mogu da budem zadovoljan partijama na turniru, ne i rezultatom i činjenicom da se nismo plasirali na F8. Ipak, imamo puno posla, biće još oscilacija", istakao je Gojković.

Bonus video: