Boris Zloković opet u Jadranu, predstavljanje u srijedu

Zloković je prvi put Jadran napustio 2004. godine (kada je otišao u Posilipo), potom se vratio u sezoni 2009/10, nakon čega je bio član Pro Reka
99 pregleda 4 komentar(a)
Boris Zloković, Foto: Reuters
Boris Zloković, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.08.2014. 13:19h

Boris Zloković će opet nositi kapicu Jadrana, potvrdio je klub sa Škvera.

Iskusni centar će naredne sezone opet igrati za matični klub, nakon što je početkom ljeta napustio Radnički iz Kragujevca, za koji je nastupao prethodne dvije sezone.

Povratak 31-godišnjeg Zlokovića u Herceg Novi, drugi put u karijeri, bio je aktuelan od početka ljeta, ali je u opticaju bio i prelazak u Crvenu zvezdu.

Ipak, sada je sve jasno, pa je Jadran za srijedu i sazvao konferenciju za medije na kojoj će Zloković biti predstavljen.

Tim koji s klupe predvodi Vladimir Gojković je tako dobio veliko, najveće pojačanje, i jasno je da će aktuelni šampion u predstojećoj sezoni biti prvi favorit u domaćim okvirima u kojima brani duplu krunu.

Novljani su već produžili ugovore sa Lukom Sekulićem, Jovanom Sarićem, Slavenom Kandićem i Radovanom Latinovićem, tu su i svi mlađi koji su igrali prošle godine, a jedino je otišao Željko Kovačić.

Zloković je prvi put Jadran napustio 2004. godine (kada je otišao u Posilipo), potom se vratio u sezoni 2009/10, nakon čega je bio član Pro Reka.

Poslije dvogodišnje epizode u Kragujevcu vratio se kući...

Bonus video: