Brguljan: Treća četvrtina naša najbolja na šampionatu

"Ne mislim da smo ušli loše u meč, ali oni imaju određeni kvalitet i pokazali su ga. Krajem druge četvrtine smo se odlijepili, a treća četvrtina je bila naša najbolja na šampionatu", rekao je Brguljan
1 komentar(a)
Darko Brguljan, Budimpešta, Foto: Ecwaterpolo2014.com
Darko Brguljan, Budimpešta, Foto: Ecwaterpolo2014.com
Ažurirano: 17.07.2014. 21:18h

Crna Gora je ispunila još jedan zadatak koji je morala, a Darko Brguljan je veličao predstavu u trećoj četvrtini u pobjedi nad Rumunima.

"Očekivali smo otpor Rumuna u prve dvije četvrtine. Pokazali su da su dobra ekipa i donekle nas namučili. Ne mislim da smo ušli loše u meč, ali oni imaju određeni kvalitet i pokazali su ga. Krajem druge četvrtine smo se odlijepili, a treća četvrtina je bila naša najbolja na šampionatu. Kasnije je došlo do malog opuštanja, ali to je normalno kada vodite šest, sedam golova razlike", rekao je Brguljan.

Italijani su mnogo prije kraja ove utakmice bili u mislima.

"Već smo razmišljali o njima. Pribojavali smo se Grka i Rumuna, ali smo ih odradili bolje nego što smo očekivali. Protiv Rusa smo takođe odigrali dobro. Međutim, znamo da turnir tek sada praktično počinje, imamo utakmicu koja je prekretnica. Normalno, neće biti smak svijeta ako ne dobijemo , ali naš glavni cilj je pobjeda i polufinale", dodao je Brguljan.

Selektor Rumunije Dejan Stanojević zna limite svog tima.

"Crna Gora je pokazala zašto je među četiri ekipe na svijetu. Moramo biti svjesni da je Rumunija daleko u odnosu na prvih osam selekcija", istakao je srpski trener.

Bonus video: