Budva nastavila trku za titulu

Budva M:tel je uradila ono što je morala - pobijedila je Primorac u prvom kolu Superlige i zadržala šanse da na kraju osvoji crnogorsko prvenstvo.
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.04.2011. 21:06h

Budva M:tel je uradila ono što je morala - pobijedila je Primorac u prvom kolu Superlige i zadržala šanse da na kraju osvoji crnogorsko prvenstvo.

Budvani su slavili sa 9:7, a meč je riješen u prvoj četvrtini koju su izabranici riješili u svoju korist rezultatom 5:0... Sve što je desetkovani Primorac uradio do kraja je bilo da ublaži rezultat, a u drugoj dionici je na semaforu stajalo 7:4 za domaćina.

Posljednji trzaj Kotorani su imali na kraju treće četvrtine (9:7), ali je posljednji dio igre završen bez ijednog pogotka!

Domaćin nakon meča nije bio zadovoljan suđenjem, prije svega, zbog odnosa isključenja - Budva je imala svega pet, a Primorac 14 napada sa igračem više.

- Odlično smo otvorili utakmicu i ostvarili prednost od 5:0. Onda je došlo do opuštanja, bilo je grešaka, a nismo bili ravnopravni kada su isključenja u pitanju - rekao je pomoćni trener Budve Aleksandar Aleksić.

Budva M:tel - Primorac 9:7 (5:0, 2:4, 2:3, 0:0)

Budva - Bazen „Dragan Trifunović”. Gledalaca: 200. Sudije: Obradović (Herceg Novi), Radičević (Dubrovnik). Igrač više: Budva M:tel 5 (4), Primorac 14 (2).

Budva M:tel: Šefik, Petković, Bašić, Danilović, Ljubanović, Tičić, Pejaković 1, Pasković 1, Vukčević 2, Žanetić, Trbojević 1, Brguljan 3, Lazović, Bojd 1.

Primorac: Kralj, Brguljan 2, Čučković 1, Marković, Krivokapić, Kalaj, Drašković, Azevedo 1, Lučić, Nikčević, Murišić 2, Šetka, Popović 1, Gopčević.

Bonus video: