Crna Gora najbolja na turniru u Italiji

U posljednjem duelu na turniru sinoć je pala Italija rezultatom 13:10, a i pobjeda od dva razlike je Crnoj Gori garantovala prvo mjesto
1 komentar(a)
Vaterpolo, Foto: Beta/AP
Vaterpolo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.07.2013. 20:43h

Crnogorski vaterpolisti rođeni 1996. godine i mlađi, koje s klupe predvodi Mirko Vičević, osvojili su međunarodni turnir u italijanskoj Ostiji.

Naš nacionalni tim je na Komen kupu odigrao šest utakmica, a poražen je samo na startu turnira kada je bolja bila Srbija sa 8:7. Nakon toga, Crna Gora je redom pobjeđivala Kipar (35:3), Gruziju (15:10), Maltu (18:6) i Grčku (9:5).

U posljednjem duelu na turniru večeras je savladana Italija rezultatom 13:10, a i pobjeda od dva razlike je Crnoj Gori garantovala prvo mjesto.

Crnu Goru su u Ostiji predstavljali: Miloš i Marko Konatar, Bogdan Đurđić, Petar Ćetković, Vlado Popadić, Stefan Pješivac, Aleksa Ukropina, Janko Krivokapić, Dimitrije Kriještorac, Danilo Adžić, Petar Mačić, Nikola Radonjić, Nikola Saveljić, Blažo Mitrović i Dragan Kolesko.

Ovaj turnir u gradiću u blizini Rima je održan u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje se od 7. do 15. septembra igra u La Valeti na Malti.

Bonus video: