Gojković: Nije bilo oscilacija, bitno je da su se svi razigrali - Vijesti.me
"AJKULE" SIGURNE PROTIV BRAZILACA

Gojković: Nije bilo oscilacija, bitno je da su se svi razigrali

"Drago mi je što su se svi igrači razigrali, jer nam je potreban svaki igrač...Ostao je Kazahstan, idemo na trijumf i direktan plasman", rekao je Gojković

Brazil - Crna Gora SP u Budimpešti
Brazil - Crna Gora SP u Budimpešti (Foto: fina-budapest2017.com)

Crna Gora je odradila Brazil, opravdala ulogu favorita i "poništila" remi sa Kanadom na startu Svjetskog prvenstva.

Jer, sada je opet sve u rukama "ajkula" u borbi za prvo mjesto u grupi koje obezbjeđuje četvrtinale, što je postavljeno kao prvi cilj u Budimpešti.

"Bilo je dobro protiv Brazila, odigrali smo bez oscilacija. Shvatili smo da moramo da se vratimo na pravi put i ispravimo stvari nakon što smo "prosuli" posljednjih pet minuta meča sa Kanadom. Sada je bilo bolje, pogotovo prva i treća četvrtina. U drugoj kao da smo krenuli da čuvamo rezultat, ali smo potom nastavili da igramo. Drago mi je što su se svi igrači razigrali, jer nam je potreban svaki igrač...Ostao je Kazahstan, idemo na trijumf i direktan plasman", rekao je selektor Vladimir Gojković.

Zadovoljan je i kapiten Miloš Šćepanović.

"Poslije stresne prve utakmice, tačnije stresnog rezultata, podigli smo motivaciju, želju, koncentraciju i ovaj meč rutinski pobijedili. Mislim da smo od prvog minuta igrali kako treba, lakše koristili šanse nego protiv Kanade. Nismo ni u prvom meču igrali slabo, koliko smo nesrećno ispustili šansu da pobijedimo. Sada nam je sve otvoreno, imamo meč sa Kazahstanom i želimo da dođemo do cilja koji smo zacrtali pred početak turnira, a to je direktan plasman u četvrtfinale", istakao je Šćepanović.