Gojković: Nismo imali šanse kada smo ušli u "rvanje" s protivnikom

Imali smo neke šanse da se vratimo u igru krajem treće četvrtine, ali kasnije smo zbog isključenja bukvalno igrali bez izmjene", rekao je selektor Vladirmi Gojković
52 pregleda 0 komentar(a)
Vaterpolo reprezentacija Crna Gora - Rumunija, Foto: Filip Roganović
Vaterpolo reprezentacija Crna Gora - Rumunija, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 17.02.2018. 21:01h

Crnogorski vaterpolisti su izgubili od Italije u 2. kolu grupe C Kupa Evrope, pa će sjutra od 18 časova za prolaz igrati protiv Njemačke.

"Svakako nije prijatno kada se ovako izgubi. Nakon prve četvrtine koju smo odigrali na pravi način smo ušli u "rvanje" sa Italijanima i to nas je koštalo mnogo isključenja. Imali smo neke šanse da se vratimo u igru krajem treće četvrtine, ali kasnije smo zbog isključenja bukvalno igrali bez izmjene", rekao je selektor Vladimir Gojković.

Sjutra od 18 časova je protivnik Njemačka, koja je danas remizirala sa Rusijom - 11:11.

"Cilj je da odmorimo igrače za taj meč, jer neki nisu izlazili iz igre protiv Italije. Moramo pobjeći od prljavog vaterpola koji igraju Njemci, treba da radimo ono što najbolje znamo. Ako to uspijemo, u velikoj smo prednosti", istakao je Gojković.

Stefan Vidović: Viđen je veliki broj isključenja, nije bilo lako. Čestitam Italiji, a mi moramo da se spremimo za Njemačku, koja nije naivna i dokazala je to protiv Rusije.

Draško Brguljan: Na kraju je rezultat previsok. Jednostavno nije ovo realno. Bili smo slabiji za gol ili dva. Malo smo ostali bez snage, a vidjeli ste da je bilo svega, Ivovića su izbacili bez potrebe... Sada moramo da uradimo sve da dobijemo Njemce i prođemo na finalni turnir.

Bonus video: