Gojković odabrao 22 igrača za put u Maribor

2 komentar(a)
Vaterpolo reprezentacija, Foto: Wpolo.me
Vaterpolo reprezentacija, Foto: Wpolo.me
Ažurirano: 28.06.2016. 15:02h

Crnogorski vaterpolisti pripreme za Olimpijske igre nastavljaju u Sloveniji, a selektor Vladimir Gojković danas je objavio spisak igrača koji će od sjutra do 7. jula raditi u Mariboru.

Gojković je odabrao 22 vaterpolista, a među njima je i Mlađan Janović, koji do sada nije bio tu zbog klupskih obaveza u turkom Galatasaraju.

Nakon što odrade bazične pripreme u Mariboru "ajkule" će dva dana, 10. i 11. jula, trenirati u Podgorici, a 12. će u Nikšiću igrati protiv Grčke.

Već od 13. jula naš nacionalni tim očekuje međunarodni turnir u Boru, na kojem će pored Crne Gore i domaćina Srbije učestvovati Španija, Italija, Grčka, Japan, Brazil i Francuska.

Na spisku su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Vjekoslav Pasković, Antonio Petrović, Darko Brguljan, Aleksandar Radović, Mlađan Janović, Uroš Čučković, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Nikola Vukčević, Predrag Jokić, Miloš Šćepanović, Filip Klikovac, Stefan Pješivac, Dragan Drašković, Zdravko Radić, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Vlado Popadić, Slaven Kandić i Đuro Radović.

Bonus video: