Gojković: Vidjela se energija, vidjela se vjera - ovi momci su prava grupa

"Ovi momci su u procesu nekoliko godina, neki nisu igrali na velikim takmičenjima. Odlično su se uklopili, prava su grupa i zbog toga mi je puno srce. Što se tiče igre, teško je naći zamjerke kada se dobije Italija", kazao je Gojković
6399 pregleda 31 komentar(a)
Vladimir Gojković, Foto: Aleksandra Krupanič
Vladimir Gojković, Foto: Aleksandra Krupanič
Ažurirano: 22.01.2020. 17:37h

Fantastična Crna Gora - "ajkule" su u briljantnom meču pobijedile svjetskog šampiona Italiju 10:8 i plasirale se u polufinale Evropskog prvenstva.

"Vidjeli ste energiju između igrača, vidjela se vjera i kada smo primili dva-tri gola koja nije trebalo da primimo. Mislim da je to presudilo, posebno u drugom poluvremenu. I kada su pravili greške, pokrivali su jedan drugog, a Lazović je bio nevjerovatan. Uhvatio je svaku loptu u posljednje dvije četvrtine. Nemam šta pametno da kažem, čestitam momcima. Sada bi trebalo da ostanemo na zemlji. Došli smo do polufinala, ali imamo važne korake ispred nas", rekao je Gojković.

Slijede borbe za medalju, ali Gojković opet ističe timski duh "ajkula".

"Ovi momci su u procesu nekoliko godina, neki nisu igrali na velikim takmičenjima. Odlično su se uklopili, prava su grupa i zbog toga mi je puno srce. Što se tiče igre, teško je naći zamjerke kada se dobije Italija", kazao je Gojković.

Povezani članci

22. Januar 2020.

Perfektne "ajkule": Crna Gora u polufinalu EP!

Bonus video: