Ivović pošteđen, ne igra protiv Grčke i Turske

"Ivović je pošteđen kako bi odmorio s obzirom na to da je u prethodnom periodu odigrao veliki broj mečeva za svoj klub", rekao je Perović i pojasnio da neće naknadno pozivati drugog igrača
84 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.03.2013. 20:28h

Crnogorski vaterpolisti će ove sedmice završiti nastup u regularnom dijelu Svjetske lige i kroz utakmice sa Grčkom (u srijedu u Atini) i Turskom (u subotu u Herceg Novom) napraviće uvertiru za finalni turnir koji se igra od 11. do 16. juna igra u ruskom Čeljabinsku.

"Ajkule" se okupljaju sjutra u Kotoru, a sa spiska od 16 imena koji je nedavno saopštio selektor Ranko Perović nedostajaće Aleksandar Ivović.

"Ivović je pošteđen kako bi odmorio s obzirom na to da je u prethodnom periodu odigrao veliki broj mečeva za svoj klub", rekao je Perović i pojasnio da neće naknadno pozivati drugog igrača.

"To je to, u Atinu će putovati 14 igrača. Neka se izigraju protiv dobrog protivnika", dodao je Perović.

Prvi put će se u državnom timu naći 16-godišnji bek Budve Marko Konatar, ali on neće putovati s ekipom u Atinu.

Ipak, ovaj mladić neće morati mnogo da čeka na debi - predviđeno je da prve minute u reprezentaciji upiše u duelu protiv Turske u subotu.

Crna Gora još matematički nije izborila plasman na finalni turnir, a za potvrdu prve pozicije joj je dovoljan bod iz ova dva susreta.

Na spisku su - golmani: Miloš Šćepanović (Jadran), Dejan Lazović (Budva).

Bekovi: Antonio Petrović (Savona), Draško Brguljan (Vašaš), Dragan Drašković, Marko Konatar (Budva), Radovan Latinović (Jadran), Uroš Čučković (Partizan).

Spoljnji: Vjekoslav Pasković (Galatasaraj), Nikola Marković, Miljan Popović (Primorac), Luka Sekulić (Boljasko).

Centri: Saša Mišić (Debrecin), Filip Klikovac (Promogest Kaljari), Nemanja Vico (Partizan).

Galerija

Bonus video: