Ivović: Trebaju nam ovakve utakmice, bićemo još bolji

"Počeli smo malo sporije, promašili neke šuteve koje rijetko promašujemo, ali smo na vrijeme zaigrali kako treba i dileme oko pobjednika nije bilo", rekao je as Pro Reka
89 pregleda 1 komentar(a)
Vaterpolo reprezentacija Crna Gora - Rumunija, Foto: Filip Roganović
Vaterpolo reprezentacija Crna Gora - Rumunija, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 16.01.2018. 20:43h

Aleksandar Ivović je bio jedan od najboljih pojedinaca u prvom trijumfu ove sezone, protiv Rumunije (13:2).

Postigao je dva gola, bio je standardno dobar na poziciji beka, pa se još jednom potvrdilo da je odbrana crnogorske reprezentacije s njim mnogo jača.

"Počeli smo malo sporije, promašili neke šuteve koje rijetko promašujemo, ali smo na vrijeme zaigrali kako treba i dileme oko pobjednika nije bilo. Imamo razloga da budemo zadovoljni, jer su i igrači koji nemaju mnogo iskustva u reprezentaciji odigrali na visokom nivou", rekao je as Pro Reka.

Crna Gora je i dalje u igri za plasman na finalni turnir.

Rumuniju je savladala većom razlikom nego Srbija, a odluka će pasti u međusobnom duelu sa "delfinima" 20. marta. Srbija je prvi meč u Nišu riješila u svoju korist sa 7:4.

"Imamo ambicije, uradićemo sve da odemo na finalni turnir. Čuo sam i da Srbija neće doći u najjačem sastavu ovdje, ali svakako nije lako juriti pobjedu od tri ili više golova razlike protiv takve ekipe. Sada nas više zanima Kup Evrope, gdje ćemo ćemo imati jači tim. Ovom sastavu će se pridružiti još neki iskusniji igrači i nema dileme da ćemo biti jači", zaključio je Ivović.

Bonus video: