Jadran izgubio od Reka

To je prvi poraz hercegnovskog tima, kojima ove sezone ima i po jedan trijumf i neriješen rezultat.
0 komentar(a)
Vaterpolisti Jadrana, Foto: Vesko Belojević
Vaterpolisti Jadrana, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 26.11.2011. 21:23h

Jadran je prema očekivanjima poražen od Pro Reka u Đenovi, ali nije dozvolio vicešampionu Evrope da ga ponizi.

Poraz od 10:8 je još jednom dokazao sav potencijal mladog tima Ivice Tucaka, koji i dalje situaciju u grupi drži pod kontrolom, jer je potrebno da se desi čudo pa da ne osvoji drugo mjesto u grupi...

Reko je na kraju rutinski osvojio nova tri boda - na poluvremenu je vodio sa 6:1, a Novljani su ga natjerali da se uozbilji u trećoj četvrtini kada su smanjili na 8:6.

Tim sa Škvera je imao i šansu da izjednači na 9:9, ali je taj napad olako prokockan...

Najbolji u timu Jadrana bio je Danijel Premuš sa pet golova, ljevoruki Luka Sekulić je dao dva, a jednom se upisao mladi Jovan Sarić.

Na drugoj strani, Andrija Prlainović, Tamaš Kašaš i Duško Pijetlović su po dva puta matirali Miloša Šćepanovića (sinoć je briljirao sa ukupno 16 odbrana), a jednom je pogodio i crnogorski reprezentativac i bivša zvijezda Jadrana Aleksandar Ivović.

Pro Reko - Jadran 10:8 (2:0, 4:1, 2:5, 2:2)Sori - Gradski bazen. Gledalaca: 300. Sudije: Arslanijan (Turska), Juhaš (Mađarska). Igrač više: Pro Reko 12 (2), Jadran 8 (4).

Pro Reko: Đenaro (pet odbrana), Sukno 1, Madaraš, Filjoli, Kašaš 2, Felugo, Filipović 1, Perone 1, Pijetlović 2, Zloković, Ivović 1, Molina, Prlainović 2.

Jadran: Šćepanović (16 odbrana), Sekulić 2, Sarić 1, Tešanović, Vidović, Latinović, Krizman, Gojković, Premuš 5, Subotić, Beltrame, Tomašević, Kandić.

Bonus video: