Jadran lako protiv Primorca

Jadran u bokeljskom derbiju savladao Primorac sa 17:8 u trećem međusobnom duelu ove sezone
92 pregleda 0 komentar(a)
Sekulić, Foto: V. BELOJEVIĆ
Sekulić, Foto: V. BELOJEVIĆ
Ažurirano: 26.10.2011. 19:09h

Jadran je treći put ove sezone u bokeljskom derbiju bio bolji od vječitog rivala iz Kotora i zasluženo slavio vrlo ubjedljivo (17:8).

Novljani su od samog starta krenuli ozbiljnije i disciplinovanije, što je rezultiralo brzim vođstvom, koje je na poluvremenu iznosilo pet golova razlike (7:2).

"Odigrali smo još jednu dobru utakmicu. U prve dvije četvrtine smo odlično stajali u odbrani i time gradili svoje šanse u napadu i uspijevali da sve prilike koje nam se pruže i iskoristimo. Kasnije smo malo pali, ali smo ipak rutinski odradili utakmicu do kraja. Sada nam predstoji jako važan meč sa Mornarom u Splitu, gdje se rješava pitanje plasmana u prvih šest ekipa ligaškog djela regionalnog takmičenja", rekao je trostruki strijelac za Jadran Luka Sekulić.

Trener Primorac Vido Lompar nije bio zadovoljan igrom.

"Ovo je najlošije izdanje protiv Jadrana u sezoni, potpuno smo dekoncentrisano krenuli, pravili bespotrebne prekšaje u odbrani bez lopte što su oni iskoristili i u prve dvije četvrtine se odlijepili. Dešava nam se vrlo često da dekoncentrisano igramo, da se pojedini igrači ne zalažu maksimalno. Žao mi je što je tako, prije svega zbog naših navijača koji su i sada došli da nas bodre i moraće igrači da nauče da se i oni kao i Beštije bore za ovaj klub", kazao je Lompar.

Jadran – Primorac 17:8 (4:1, 3:1, 5:3, 5:3) Herceg Novi - Bazen Instituta Igalo. Gledalaca: 500. Sudije: Tioco, Banovac (Hrvatska). Igrač više: Jadran 15 (9), Primorac 10 (4).

Jadran: Šćepanović (osam odbrana), Sekulić 3, Sarić 2, Tešanović 2, Vidović 1, Latinović, Baničević, Gojković 2, Premuš 1, Subotić 3, Beltrame, Tomašević 1, Kandić, Krizman 2.

Primorac: U. Brguljan (četiri odbrane i peterac), Lučić 1, M. Brguljan, Gopčević, Nikčević 1, Đurović, Car 2, S. Krivokapić 1, Fanfani 1, Paunović 1, Popović, Murišić 1, B. Krivokapić (dvije odbrane), Čučković.

Bonus video: