Jadran remizirao sa Marsejom

Jadran će u drugom kolu sjutra igrati protiv Šturma (19.30), dok će mu u posljednjem kolu rival biti Mladost (12)
0 komentar(a)
Jovan Sarić, Foto: Vesko Belojević
Jovan Sarić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 25.10.2013. 20:04h

Jadran je priželjkivao pobjedu kojom bio odškrinuo vrata četvrtfinala Evrokupa, a na kraju je morao da se zadovolji i remijem – Novljani su osvojili bod protiv Marseja (7:7).

Na kraju, neriješen ishod može da zadovolji Vladimira Gojkovića (prvi put vodio ekipu u Evropi), jer su Francuzi u finišu treće četvrtine vodili sa 6:4, a u posljednjem napadu i imali napad s igračem više da pobijede.

Luka Sekulić je sa četiri gola bio najbolji pojedinac u sastavu sa Škvera, a istakao se i golman Slaven Kandić sa 11 odbrana (plus peterac).

Naredni rival Jadrana je ruski Šturm (sjutra 19.30) koji je doživio debakl od Mladosti – Zagrepčani su slavili sa čak 25:1!

Jadran nije mogao da računa na Blagoja Ivovića – njemu LEN nije dozvolio da nastupa zato što u decembru ide u italijanski Torino.

Jadran – Marsej 7:7 (3:3, 1:2, 2:1, 1:1)

Zagreb – Bazen na Savi. Gledalaca: Moralis (Grčka), Šungu (Turska). Igrač više: Jadran 14 (3), Marsej 10 (2). Peterci: Marsej 1 (-).

Jadran: Kandić (11 odbrana i peterac), Moskov, Popadić, Kovačić 1, Vidović 1, Brajović, Banićević, Sarić 1, Latinović, Sekulić 4, Ukropina, Pješivac, Popović.

Marsej: Garso, Pijo, Olivon, Konstantin-Bikari 3, Deno, T. Simon 2, Pale, Dino 1, Randić, Kovačević 1, Manka, Kamarasa, N. Simon.

Bonus video: