Jadran sjutra gostuje Primorju

"Primorje je apsolutni favorit ali mi ćemo sigurno utakmicu da odradimo maksimalno i daćemo sve od sebe", kaže centar Jadrana Danijel Premuš
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.10.2011. 19:28h

Poslije sjajno obavljenog posla u derbiju sa Jugom, Jadran očekuje još jedna teška utakmica - Novljani u okviru 3. kola Jadranske lige gostuju Primorju.

"Sad nas čeka još jedan protivnik koji je na papiru puno moćniji od nas i apsolutni je favorit, ali mi ćemo sigurno utakmicu da odradimo maksimalno i daćemo sve od sebe, a da li će nam to biti dovoljno za osvajanje bodova to je sada teško reći", kaže centar Jadrana Danijel Premuš.

Iako je Primorje trenutno jedna od najbogatijih ekipa u regionalnom takmičenju, a samim tim i jedan od glavnih favorita za osvajanje trofeja, tim sa Škvera u Rijeku ide da pokaže kvalitet.

"U svakom slučaju, put koji moramo da slijedimo je pristup meču sa Jugom. U prethodnim utakmicama smo pokazali da možemo da igramo sa svakim, iako smo vrlo mlada ekipa. Međutim, upravo zbog našeg sastava sigurno da će u igri da bude i uspona i padova, ali pristup svakoj utakmici mora da bude isti", kazao je Premuš.

Meč na Kantridi počinje u 20 časova.

Bonus video: