Jokić: Čeka nas pakleno ljeto

"Uložili smo veliki napor da bi stigli do ovog uspjeha, jer su nam kvalifikacije došle usred sezone. Izdigli smo se i odigrali najbolje što smo mogli u ovom momentu", kazao je Jokić...
73 pregleda 0 komentar(a)
Jokić, Foto: Aniko Kovač
Jokić, Foto: Aniko Kovač
Ažurirano: 09.04.2012. 19:28h

Edmonton je odrađen bez problema, iako su svi u taboru „ajkula” složni u ocjeni da igra nije bila na vrhunskom nivou.

"Možda igra nije bila na zavidnom nivou, ali je najvažnije da smo se plasirali na Olimpijske igre. Poslije pobjede nad Rumunijom znali smo da smo prvi u grupi i trebalo je protiv Turske samo da odradimo posao.

Možda smo zbog toga protiv Grčke odigrali malo opuštenije, ali dobro je što smo i tada pokazali karakter. Vidjelo se da i kada gubi, ova ekipa ima snage da se vrati. U finalu smo, vidjeli ste, djelovali mnogo bolje", rekao je Predrag Jokić.

Veliku ulogu je, po riječima beka crnogorskog tima, imaop i termin ovog turnira.

"Uložili smo veliki napor da bi stigli do ovog uspjeha, jer su nam kvalifikacije došle usred sezone. Ipak, izdigli smo se i odigrali najbolje što smo mogli u ovom momentu", kazao je Jokić.

Slijedi predah od reprezentacije, a onda u maju i početak priprema za Olimpijske igre.

"Najvažnije je da budemo zdravi, jer nas čeka pakleno ljeto. Olimpijske igre su same po sebi motiv, ali nećemo da obećavamo ništa. Imaćemo, naravno, i mi svoje ambicije", istakao je Jokić.

Bonus video: