Kazne: Lazoviću četiri meča suspenzije, Ukropini i Ćetkoviću tri

Miljan Popović je kažnjen na osnovu video snimka, i kako se navodi u Biltenu dostavljenom medijima - suspenduje se do okončanja disciplinskog postupka.
90 pregleda 5 komentar(a)
Budva - Jadran, tuča, Foto: Savo Prelević
Budva - Jadran, tuča, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.05.2014. 09:20h

Takmičarska komisija je nakon masovne tuče u drugom meču finalne serije izrekla kazne igračima koji su bili akteri incidenta.

Golman Budve Dejan Lazović je kažnjen sa četiri meča neigranja i 300 eura, isti novčani iznos moraće da plati i njegov saigrač Petar Ćetković, kao i mladi igrač Jadrana Aleksa Ukropina, s tim što će njih dvojica biti na hlađenju tri utakmice.

To su i najveće kazne, jer su ostali prošli s utakmicom suspenzije - Marko Konatar, Aleksandar Radanović i Stefan Kovačević (Budva), te Bojan Banićević (Jadran) uz meč kazne će platiti i po 100 eura.

Komisija nije preskočila ni Miljana Popovića. Lider Budvana, koji je prvobitno prošao nekažnjeno iako je udarao protivnika, kažnjen je na osnovu video snimka.

Kako se navodi u biltenu Takmičarske komisije dostavljenom medijima - Popović se suspenduje do okončanja disciplinskog postupka.

Sve ovo znači da će Budva biti oslabljena u sjutrašnjem trećem meču ova dva rivala koji se igra u Herceg Novom.

Ako Jadran pobijedi osvojiće titulu prvaka države.

Bonus video: