Klupske obaveze skrojile spisak vaterpolista

Selektor Ranko Perović je morao da mijenja spisak na kojem se našlo četvoro novajlija - Luka Sekulić, Nikola Marković, Nikola Murišić i Dejan Lazović
215 pregleda 0 komentar(a)
Denis Šefik, Foto: Luka Zeković
Denis Šefik, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 04.12.2011. 21:08h

Vaterpolo reprezentacija će sjutra i prekosjutra u Budvi da odradi mini pripreme, a zbog obaveza u klubovima izostaće većina internacionalaca.

Tako je selektor Ranko Perović morao da mijenja spisak na kojem se našlo četvoro novajlija - Luka Sekulić iz Jadrana, članovi Primorca Nikola Marković i Nikola Murišić, te mladi golman iz Budve Dejan Lazović.

Osim novih lica, sjutra će se na okupljanju pojaviti i Predrag Jokić, Nikola Vukčević, Darko Brguljan, Damjan Danilović, Vladimir Gojković, Denis Šefik, Miloš Šćepanović, Vjekoslav Pasković, Dragan Drašković, Filip Klikovac i Gavril Subotić.

Drugu akciju reprezentacije od kada je Perović postao selektor propustiće tandem iz Pro Reka (Aleksandar Ivović i Boris Zloković), Mlađan Janović i Antonio Petrović iz Savone, Aleksandar Radović i Uroš Čučković, kapiten Nikola Janović, Zdravko Radić, Milan Tičić i Draško Brguljan.

Crnogorsku reprezentaciju od 16. do 29. januara očekuje Evropsko prvenstvo u Ajndhovenu, a pripreme za taj turnir počinju 23. decembra.

Bonus video: