Lidera ruše igrom iz Mađarske

Poslije sjajne i veoma značajne pobjede u Budimpešti protiv Vašaša u okviru 4. kola A grupe Evrolige, Jadran danas očekuje još jedan derbi.
0 komentar(a)
Vaterpolo_1, Foto: Z.ĐURIĆ
Vaterpolo_1, Foto: Z.ĐURIĆ
Ažurirano: 11.01.2011. 16:36h

Herceg Novi – Poslije sjajne i veoma značajne pobjede u Budimpešti protiv Vašaša u okviru 4. kola A grupe Evrolige, Jadran danas očekuje još jedan derbi. Novljani u Rijeci u okviru 7. kola Triglav Jadranske vaterpolo lige gostuju Primorju, vodećem na tabeli u regionalnom takmičenju.

- Primorje ima izuzetan sastav ove godine. Igra na svom bazenu odlično i svakako da nas očekuje težak meč. Međutim, mi idemo puni samopouzdanja na ovaj meč, pošto smo odličnom i vrlo ubjedljivom igrom, a ne na sreću ili slučajno, pobjedili Vašaš u Budimpešti. Tako da se nadam da ćemo nastaviti u našem ritmu da igramo, jer da bismo se adekvatno suprostavili Riječanima moramo da igramo uz maksimum mogućnosti. Stoga moramo da budemo skoncentrisani i vrlo oprezni od samog početka. Siguran sam da, ako na adekvatan način priđemo meču, možemo ostvariti povoljan rezultat protiv lidera na tabeli Jadranske lige - rekao je Nikola Janović, ističući da se ekipa sa Škvera dobro pripremala za meč sa Primorjem.

Jadranaši su sinoć stigli u Rijeku, a vrijeme od utakmice sa Vašašom proveli su u Zagrebu gdje su imali nekoliko zajedničkih treninga sa ekipom Mladosti, spremajući se za današnji derbi. U sastavu Jadrana opet neće biti mladog Radovana Latinovića (zbog nerješenih dokumenata), a Miloš Šćepanović se potpuno oporavio od viroze koja je uslovila da protiv Vašaša brani pod injekcijama.

Utakmica Primorje – Jadran počinje u 20 časova, a sude hrvatski arbitri Štampalija i Vlašić.

N.MANDIĆ

Bonus video: