Mladi crnogorski vaterpolisti sjutra protiv Uzbekistana

Izabranici Petra Vica su u grupi 3 sa Hrvatskom, Brazilom, Egiptom i Uzbekistanom, koji je i prvi protivnik (sjutra od 13 sati po našem vremenu). Crna Gora je u prvom kolu bila slobodna
0 komentar(a)
Gavril Subotić, Foto: Nebojša Mandić
Gavril Subotić, Foto: Nebojša Mandić
Ažurirano: 27.08.2011. 20:40h

Juniorska vaterpolo reprezentacija SJUTRA će da odigra prvi meč na Svjetskom prvenstvu koje je počelo juče u grčkom Volosu.

Izabranici Petra Vica su u grupi 3 sa Hrvatskom, Brazilom, Egiptom i Uzbekistanom, koji je i prvi protivnik (sjutra od 13 sati po našem vremenu). Crna Gora je u prvom kolu bila slobodna.

"Odradili smo veoma dobro pripreme za ovo takmičenje i imamo razloga da vjerujemo da možemo da napravimo dobar rezultat. Ima dosta ekipa koje kvalitetom konkurišu za medalje, a vjerujem da i mi imamo šansu. Sigurno je da ćemo se boriti do kraja", rekao je Vico.

Crna Gora drugi meč igra protiv Hrvatske, potom slijede utakmice sa Brazilom i Egiptom.

Prvoplasirane ekipe iz četiri grupe idu direktno u četvrtfinale, dok će imena preostale četiri reprezentacije da budu poznate nakon razigravanja.

Selektor Vico je u Grčku poveo 14 igrača: Slavena Kandića, Nikolu Ribaća, Radovana Latinovića, Miljana Nikčevića, Bojana Baničevića, Nikolu Murišića, Nemanju Vica, Jovana Sarića, Nikolu Markovića, Gavrila Subotića, Igora Porobića, Branka Lučića, Miljana Popovića, Boža Fanfanija i Stevana Krivokapića.

Bonus video: