Mladi iskoristili šansu

Splićani su iz Kotora ispraćeni sa laganih 14:8, a najveća uzdanica meča je bio Bojan Milošević, koji je postigao pet golova.
110 pregleda 0 komentar(a)
Primorac - Mornar_1, Foto: Z. ĐURIĆ
Primorac - Mornar_1, Foto: Z. ĐURIĆ
Ažurirano: 05.02.2011. 21:56h

Primorac je opet zaigrao u podmlađenom sastavu, ali se to nije osjetilo u duelu sa Mornarom - Splićani su iz Kotora ispraćeni sa laganih 14:8, a najveća uzdanica meča je bio Bojan Milošević, koji je postigao pet golova.

Primorac je odmah poveo sa 2:0, ali je brzo uslijedio odgovor gostiju, koji su sa tri vezana gola preuzeli prednost.

To je, međutim, bilo sve, jer su Kotorani u drugoj četvrtini napravili razliku koja im je u nastavku garantovala omogućila da igraju u mnogo slabijem ritmu.

Istakli su se i mladi Marković i Murišić, kao i golman Krivokapić, koji je stao na gol posljednjih osam minuta.

Inače, kotorski klub je juče uputio pismo predsjedniku Vaterpolo saveza Crne Gore Srđanu Kovačeviću u kojem traže da se što prije regostruje finale Kupa Crne Gore. Kao što je poznato, Primorac je uložio žalbu, jer je navodno Darko Brguljan revanš u Kotoru igrao, iako nije imao pravo.

Primorac - Mornar 14:8 (3:3, 3:0, 4:3, 4:2)

Kotor - Bazen „Nikša Bućin”. Gledalaca: 200. Sudije: Rak, Curić (Dubrovnik). Igrač više: Primorac 4 (2). Mornar 7 (2). Peterci: Primorac 2 (2), Mornar 2 (2).

Primorac: Radić, Brguljan, Čučković, Petrović 2, Krivokapić, Kalaj 1, Drašković 2, Marković 1, Pavlović 1, Milošević 5, Murišić 1, Šetka, Milić, Gopčević 1.

Mornar: Bijač, Burić, Marinić, Ćorušić, Kalabić 1, Oreb 1, Jerković, Podrug, Pivčević, Butić, Marelja 2, Antonijević 2, Bratić 2.

Bonus video: