Mladost rutinski do bodova u Kotoru

Da su u ovom trenutku kvalitetniji, Zagrepčani su pokazali u posljednjih osam minuta u kojima su dali šest, a primili tri gola za konačnih 14:9
0 komentar(a)
Nikola Murišić, Foto: Zoran Đurić
Nikola Murišić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 11.11.2011. 20:58h

Mladost je protiv mlade ekipe Primorca opravdala ulogu favorita i stigla do prvog trijumfa ove sezone u gostima.

Rumun Kozmin Radu i Španac Blai Malarah su predvodili “žapce” do bodova sa po pet pogodaka, dok je Nikola Murišić bio najefikasniji kod Kotorana.

Domaći igrači su koliko, toliko parirali gostima u prvoj četvrtini, da bi u drugoj Mladost pojačala ritam i stigla do tri gola viška (5:2).

Već tada je bilo jasno da bodovi odlaze u glavni grad Hrvatske, a kada je Radu sredinom treće perioda povećao na 8:3 činilo se da ekipi Vida Lompara prijeti ubjedljiv poraz.

Međutim, tada su se probudili vaterpolisti Primorca i smanjili zaostatak na minus dva (8:6).

Da su u ovom trenutku kvalitetniji, Zagrepčani su pokazali u posljednjih osam minuta u kojima su dali šest, a primili tri gola za konačnih 14:9.

Primorac - Mladost 9:14 (2:3, 0:2, 4:3, 3:6)

Kotor - Bazen „Nikša Bućin”. Gledalaca: 200. Sudije: Rak (Hrvatska), Obradović (Crna Gora). Igrač više: Primorac 8 (5), Mladost 11 (7). Peterci: Mladost 1 (0).

Primorac: U. Brguljan, Lučić, Marković 2, Gopčević 1, Bulatović, Đurović, Car, N. Popović 1, Fanfani, Paunović, M. Popović 2, Murišić 3, Krivokapić, Čučković.

Mladost: Pavić, Radu 5, I. Milaković, Letica, Pavičić, Vukičević 3, Udovičić 1, K. Milaković, Bebić, Živković, Hinić, Malarah 5, Pisk, Bukić.

Bonus video: