Novi izazov protiv velikana

0 komentar(a)
Primorac - Jadran, Foto: Arhiva “Vijesti”
Primorac - Jadran, Foto: Arhiva “Vijesti”
Ažurirano: 04.12.2014. 20:23h

Jadran je odradio polufinale Kupa Crne Gore, dokazao je da je bolji od Primorca (u dva meča je slavio ukupnom razlikom od devet golova u bokeljskom derbiju), a već sjutra ga čeka povratak u Regionalnu ligu - Novljani samo dva dana nakon revanša u Kotoru dočekuju Jug u devetom kolu (19.30 časova).

Dubrovčani su uz Primorje jedina ekipa u ligi koja ima sve pobjede do sada, a trebalo bi da se dogodi čudo pa da se taj trend ne nastavi i sjutra veče u Igalu...

"Iza nas je period teških utakmica u kojem smo zacrtali cilj plasmanom u finale Kupa Crne Gore. Sada je na redu Jug, novi veliki izazov i ekipa koju ne treba posebno predstavljati, jer je u pitanju jedna od najboljih u Evropi. Naravno, ovo je pravi meč da vidimo gdje smo u odnosu na start sezone i koliko možemo da pariramo izrazitom favoritu. Rezultat nam nije prioritet, već želimo da pokažemo da možemo da se nosimo s protivnicima kvaliteta Juga", rekao je bek Jadrana Radovan Latinović.

U istoj grupi, Primorac je u ovom kolu slobodan, dok u grupi B Budva igra prekosjutra na svom bazenu protiv Jadrana iz Splita.

Bonus video: