Novljani bez prava na grešku

" Igramo na svom bazenu, želimo da ostavimo dobar utisak i pokažemo da u Igalu niko ne može da računa na bodove", rekao je napadač Jadrana Luka Sekulić
0 komentar(a)
Budva - Jadran, Foto: Zoran Đurić
Budva - Jadran, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 22.02.2014. 12:26h

Ako želi da šanse za plasman na fajnl-for održi realnim Jadran nemaa alternativu u večerašnjem crnogorskom derbiju – protiv Budve u Igalu (20 časova) Novljani razmišljaju samo o pobjedi.

Sastav Vladimira Gojkovića je trenutno na četvrtom mjestu sa dva boda više od Mornara, jednim manje od trećeplasirane Mladosti...

"Meč u Šibeniku je bio uvertira za duel sa Budvom. Ovaj derbi nam je trenutno najbitniji, pobjeda je preduslov da nam utakmice protiv Mladosti kod kuće i Mornar u Splitu budu odlučujuće za plasman na finalni turnir. Igramo na svom bazenu, želimo da ostavimo dobar utisak i pokažemo da u Igalu niko ne može da računa na bodove", rekao je napadač Jadrana Luka Sekulić.

Povremeni crnogorski reprezentativac ističe da su Budvani podigli formu.

"To se i očekivalo od njih s obzirom na to da su promijenili veliki broj igrača. Dobro smo ih analizirali, teško da može biti taktičkih nepoznanica i mislim da sve zavisi od nas", dodao je Sekulić.

Budva je, s druge strane, u srijedu savladala Primorac i time podigla šanse da početak crnogorskog šampionata dočeka kao druga sila, iza Jadrana.

Ali, sada svi očekuju veći izazov nego što je bio protiv Kotorana na svom bazenu.

"Podigli smo formu. Uigrali smo se, iako nam je falilo utakmica u ovoj pauzi. Ipak, imali smo četiri treninga sa Jugom, a u prethodnom kolu smo pobijedili Primorac. Slijedi meč sa Jadranom, kojem prepuštamo ulogu favorfita, ali se ne predajemo. Novljani igraju dobro, što ne znači da ne možemo da ih pobijedimo. Trijumf bi nam jako puno značio", poručio je adut Budve Nikola Marković.

Bonus video: