Pasković: Ovo nam je posljednja šansa

Ovu šansu ne smijemo da propustimo ako želimo da imamo prednost u odnosu na Primorac u domaćem šampionatu - rekao je Pasković
0 komentar(a)
Pasković, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Pasković, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 29.03.2011. 16:09h

Okršaj između Budve M:tel i Primorca za 5. mjesto u Jadranskoj ligi je u suštini mnogo važniji za crnogorsko prvenstvo - koja ekipa trijumfuje u ovom dvomeču će domaće prvenstvo da dočeka kao drugoplasirani tim, iza Jadrana koji je to pravo stekao tako što je ušao među četiri najbolje ekipe u regionalnom takmičenju.

Budvani jure drugu poziciju, koja bi ih kasnije u crnogorskom šampionatu proglasila u drugog favorita za titulu.

- Ovu šansu ne smijemo da propustimo ako želimo da imamo prednost u odnosu na Primorac u domaćem šampionatu. Propustili smo tu šansu kroz regularni dio Jadranske lige, ali sada ne smijemo da kiksamo - bio je jasan Vjekoslav Pasković.

Za tim Veselina Krivokapića, međutim, utakmica sa Kotoranima dolazi u delikatnom momentu - nakon debakla od Partizana u Evroligi u nedjelju.

- Uzdrmao nas je taj poraz, a da je tako najbolje govori činjenica da nakom te utakmice u Beogradu nismo imali nijedan slobodan dan. Vjerujem da ćemo da se uzdignemo poslije lošeg izdanja protiv Partizana i da ćemo savladati Primorac u ovom dvomeču - kazao je Pasković.

Ipak, ni Primorac nije u ništa boljoj situaciji (naprotiv, dešavanja u Kotoru su svima dobro poznata).

- Bez obzira na to u kakvom sastavu dođe Primorac u Budvu, očekujem da slavimo i da ostvarimo taj zacrtani cilj. Mislim da imamo veće šanse da trijumfujemo i da ćemo to da dokažemo u bazenu - istakao je Pasković.

Očekuje se da Budvani u sjutrašnji duel uđu kompletni, jer su se u tim vratili Damjan Danilović i Denis Šefik.

Meč u Budvi igra se sjutra od 18 sati.

Bonus video: