Perović: Već smo mislili na Hrvate, to je pogrešan pristup

"Očigledno je da smo u prve dvije četvrtine već mislili da smo kvalifikovani, da smo već rival Hrvatskoj. A to je naopako, tako ne možemo da igramo", rekao je Perović
72 pregleda 25 komentar(a)
Ranko Perović, Foto: Wpolo.me
Ranko Perović, Foto: Wpolo.me
Ažurirano: 02.08.2015. 18:11h

Crnogorski vaterpolisti su u četvrtfinalu, ali igra protiv Kazahstana u osmini finala ne uliva povjerenje pred ključni duel na Svjetskom prvenstvu.

"Jako je teško pobijediti utakmicu, ako se sve vrijeme razmišlja o nekom drugom protivniku. Očigledno je da smo u prve dvije četvrtine već mislili da smo kvalifikovani, da smo već rival Hrvatskoj. A to je naopako, tako ne možemo da igramo", rekao je selektor Crne Gore Ranko Perović i nastavio:

"Šta je tu je, odigrali smo katastrofalno prve dvije četvrtine, kasnije smo odigrali dobro barem u odbrani i iz toga je krenuo i napad. U svakom slučaju s ovom igrom ne možemo ništa da napravimo - moramo da budemo mnogo agresivniji, življi i skoncentrisaniji", kazao je Perović.

Naredni protivnik, u utorak od 16.30 časova, biće Hrvatska.

"Sada nam slijedi najvažniji meč na šampionatu - ili idete u borbu za medalje ili za plasman od petog do osmog mjesta. Treba sve ovo do sada što se dogodilo na turniru da zaboravimo i da se pripremimo za tu utakmicu. Hrvatska je odlična ekipa, pokazala je to i na finalnom turniru Svjetske lige. U jednom meču je svakako sve moguće, ali mi jednostavno moramo da budemo bolji", istakao je selektor Crne Gore.

Bonus video: