Perović: Za dublju analizu

"Teško je sada reći nešto. Igrači su dali sve od sebe, pokušali da se dignu poslije teškog poraza od Srbije. Sada je ovo za dublju analizu", rekao je Perović
2 komentar(a)
Ranko Perović, Evropsko prvenstvo, Foto: Waterpoloworld.com
Ranko Perović, Evropsko prvenstvo, Foto: Waterpoloworld.com
Ažurirano: 27.07.2014. 19:55h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Budimpešta - Selektor Ranko Perovića je izgubio drugi put meč za bronzu na velikim takmičenjima. Nakon utakmice sa Italijom nije bio raspoložen za priču, ali je izustio da je potrebna dublja analiza.

"Teško je sada reći nešto. Napravili smo nekoliko grešaka više nego što smo trebali i smjeli. Igrači su dali sve od sebe, pokušali da se dignu poslije teškog poraza od Srbije. Sada je ovo za dublju analizu. U nekim momentima i sudije su pomogle Italiji. Ali, glavu gore, biće još takmičenja", rekao je Perović, koji je s Crnom Gorom osvojio i dvije medalje (EP 2012. i SP 2013).

Draško Brguljan je opet u presudnim trenucima utakmicu morao da odgleda s klupe zbog tri lične greške. Koliko je falio Crnoj Gori ne može da pokaže statistika...

"Počelo je dobro, ali je kasnije zakazala realizacija s igračem više. Gubili smo i nismo mogli da se vratimo. Mislim da smo propustili dobru šansu da osvojimo medalju, a možda je i meč sa Srbijom ostavio traga. Željeli smo najbolje, ali nije išlo i moram da čestitam Italiji", kazao je Brguljan i dodao:

"Sport se poigrao s nama, mogli smo da igramo u finalu, a sada smo četvrti. Isto je kao da smo 12. Ali, biće još takmičenja", istakao je Brguljan.

Antonio Petrović: Baš mi je krivo što nismo osvojili bronzu. Pokušavali smo na sve načine, na startu je izgledalo da sve ide dobro, ali nije. Sve je dobro išlo do polufinala, a u posljednje dvije utakmice nismo bili na nivou. Bilo je padova, vjerovatno psihološki i ne umijem da objasnim o čemu se radi. Treba se pozabaviti s time da se ne bi događalo ubuduće.

Bonus video: