Petrović u Primorju

Petrović je imao nekoliko ponuda, konkretno da ostane u Italiji, ali je Primorje svakako mnogo veći izazov.
1 komentar(a)
Antonio Petrović, Foto: Zoran Đurić
Antonio Petrović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.07.2013. 10:52h

U danu kada je Mlađan Janović definitivno dogovorio odlazak u Pro Reko, i drugi crnogorski reprezentativac iz Savone je našao novi klub - Antonio Petrović ide u Primorje.

Iskusni bek je prethodne dvije sezone igrao u Savoni, ali je napustio tu ekipu početkom ljeta po isteku ugovora. Petrović je imao nekoliko ponuda, konkretno da ostane u Italiji, ali je Primorje svakako mnogo veći izazov.

"Kotoranina koji je protekle dvije godine igrao u talijanskoj Savoni, riječka je publika imala prilike upoznati upravo na riječkom bazenu kada je s Primorcem osvojio naslov prvaka Evrolige! Dobro nam došao Antonio!", stoji na sajtu Primorja.

Ovom transferu je svakako kumovao i sportski direktor Riječana i proslavljeni vaterpolista Zoran Roje, koji je bio impresioniran partijama Petrovića na fajnl-foru Evrolige 2009. godine, kada je Primorac pokorio Evropu.

"Stefano Tempesti najbolji igrač turnira? Ta odluka mi nema smisla. Antonio Petrović je potpuno zaslužio nagradu, jer je „udavio“ centre Mladosti i Reka", kazao je tada Roje.

Bonus video: