Popadić donio remi Jadranu u Zagrebu

55 pregleda 0 komentar(a)
Jadran, Foto: Savo Prelević
Jadran, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.11.2014. 21:02h

Jadran je bio praktično prežaljen u Zagrebu protiv Medvešćaka, sve do pet minuta prije kraja je gubio sa četiri gola razlike, ali je na kraju preživio - Novljani su serijom od 4:0 u finišu stigli do boda u Utrinama (7:7).

Protiv tima koji je do sada jedine bodove u regionalnom takmičenju osvojio protiv Primorca se očekivao siguran trijumf, ali oslabljeni Jadran (ne igraju Boris Zloković i Nikola Moskov) na kraju može ovaj remi da slavi kao pobjedu nakon svega što je viđeno.

Tim Vladimira Gojkovića nijednom nije vodio, samo jednom je bilo neriješeno (1:1), a od druge dionice je sve otišlo na vodenicu Medvešćaka.

Domaćin je prvo poveo sa 4:1, a onda serijom 3:0 došao do 7:3 i činilo se na korak od pobjede...

Na sreću po crnogorskog šampiona, reakcija je uslijedila - Dragan Drašković je četiri minuta i 50 do kraja smanjio na 7:4, potom su pogađali i Jovan Sarić i Luka Sekulić, a bod je donio Vlado Popadić u napadu s igračem više osam sekundi prije kraja...

Rezultati - grupa A: Jadran ST - Primorje 4:18, Branik - Mladost 5:26. Petak: Budva - POŠK 10:10. Nedjelja: Radnički - Partizan.

Grupa B: Medvešćak - Jadran HN 7:7, Jug - Mornar 14:5. Nedjelja: Vojvodina - Primorac. Slobodna je Crvena zvezda.

Medvešćak - Jadran 7:7 (2:1, 3:2, 2:0, 0:4)

Zagreb - Bazen "Utrine". Sudije: Štampalija, Bura (Hrvatska).

Medvešćak: Juraj Selem (devet odbrana), Lipej, Strukan, Škorić, F. Lazić, Josipović, Jovanović 1, Tomašek, Kolar 2, Geratović, Lipar 2, Samodol 1, R. Lazić, Šarić 1.

Jadran: Kandić (devet odbrana), Radović, Popadić 1, Sekulić 1, Vidović, Ukropina 1, Banićević, Sarić 3, Latinović, Spajić, Drašković 1, Pješivac, Popović, Porobić.

Bonus video: