Poraz Primorca u Splitu, pobjeda Budve

Sve što je uradio Primorac bilo je da povede sa 2:0, Jadran je nakon toga dominirao i prilično lako upisao prve bodove u sezoni (u prvom kolu je poražen u Budvi)
65 pregleda 0 komentar(a)
Prmorac, Foto: Zoran Đurić
Prmorac, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 28.09.2011. 19:42h

Primorac je upisao i drugi poraz u regionalnom takmičenju - nakon onog od Medvešćaka, Kotorani su sada izgubili u Splitu od Jadrana sa 10:7.

Sve što je uradio Primorac bilo je da povede sa 2:0, Jadran je nakon toga dominirao i prilično lako upisao prve bodove u sezoni (u prvom kolu je poražen u Budvi).

"Mogu da budem zadovoljan zalaganjem, ali ono na čemu moramo da poradimo je koncentracija. Primamo mnogo golova kada su ekipe brojčano izjednačene u bazenu i to je glavni problem. Dobro smo počeli, poveli i sa 2:0, ali smo kasnije greškama dozvolili protivniku da slavi", rekao je za "Vijesti" trener Kotorana Vido Lompar.

Budva je upisala i drugu pobjedu nakon što je bila bolja od Šibenika u gostima sa 8:7.

Domaćin je u posljednjem minutu imao napad sa igračem više za izjednačenje, ali ga je olako prokockao.

Šibenik - Budva 7:8 (2:3, 0:1, 2:3, 3:1)

Šibenik - Bazen u Crnici. Gledalaca: 150. Sudije: Matijević, Vlašić (Hrvatska). Igrač više: Šibenik 4 (1), Budva 12 (4). Peterci: Šibenik 1 (1).

Šibenik: Jukić (šest odbrana), Santini, Erak, Belamarić 1, Antić, Lindhut 3, Vlahović, Bašić, Stojanović 1, Sabioni 1, Seferović, Španja, Sučić, Šarić 1.

Budva: Lazović (sedam odbrana), Dončić, Miković, Danilović, Ljubanović, Tičić 3, Brguljan 2, Radović 1, Vukčević 1, Milošević, Trbojević 1, Vukmirović, Radunović.

Jadran S. - Primorac 10:7 (3:2, 3:2, 2:1, 2:2)

Split - Bazen na Poljudu. Gledalaca: 50. Sudije: Rak, Goreta (Hrvatska). Igrač više: Jadran 7 (4), Primorac 3 (1). Peterci: Primorac 1 (-).

Jadran: Kačić, Milardović, Vukić, Letica, Gluhaić, Lisica, Ivanković 4, Bautović, Begar, Rabadan 2, Banovac 2, Visković 1, Vlaić, Divković 1.

Primorac: Kralj, Bulatović, Marković 1, Gopčević 1, Nikčević, Đurović, Car, S. Krivokapić 1, Fanfani 1, Paunović, Popović 1, Murišić, B. Krivokapić, Brguljan.

Bonus video: