Preokret protiv Partizana: Primorac obezbijedio opstanak

Kotorani slavili 10:9, "crno-bijeli" moraju u baraž
4127 pregleda 2 komentar(a)
Primorac je ispunio cilj, Foto: Savo Prelević
Primorac je ispunio cilj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.03.2020. 19:34h

Primorac će sigurno i naredne godine igrati u regionalnoj A1 ligi.

Kotorani su u direktnom duelu za opstanak savladali Partizan u Budvi i stavili tačku - bilo je 10:9, pa beogradski velikan mora u baraž sa trećeplasiranom ekipom A2 (Primorje).

Primorcu je za opstanak bio dovoljan i bod, ali su gosti od finiša druge četvrtine preuzeli vođstvo, dugo je i izgledalo da su bliži opstanku...

"Crno-bijeli" su u posljednju četvrtinu ušli s dva gola prednosti (9:7), ali ni to nije omelo izabranike Petra Vica u namjeri da se spasu baraža.

Uslijedila je serija 3:0 koju su režirali Miroslav Perković (dva gola) i Marko Milić, što je bilo dovoljno za trijumf...

Perković je s tri pogotka predvodio crnogorski tim, Milić i Dušan Matković su se upisali po dva puta, a po jednom Vuk Drašković, Marko Gopčević i Đorđije Stanojević.

Duel Primorca i Partizana je odigran bez prisustva publike nakon jučerašnjih incidenata na bazenu "Dragan Trifunović".

PRIMORAC - PARTIZAN 10:9 (2:2, 3:4, 2:3, 3:0)

Budva - Bazen „Dragan Trifunović”. Igrano bez prisustva publike. Sudije: Ivanovski (Crna Gora), Golijanin (Srbija). Igrač više: Primorac 10 (6), Partizan 11 (4). Peterci: Partizan 1 (1).

Primorac: Kralj, Drašković 1, Vukasović, Gopčević 1, Mačić, Sekulić, Adžić, Baštrica, Perković 3, Milić 2, Matković 2, Stanojević 1, Isljamović, Rajhel.

Partizan: Bulajić, Gbadamasi 1, Barač 2, Nešić, Smiljević, Andrin 1, Radanović 3, Mitrović 1, Vićković 1, Kujović, Jakšić, Šofranac, Vlahović, Banović.

Bonus video: