Prijetnja igrača urodila plodom

Na sastanku potpredsjednika Opštine Kotor Željka Avramovića i predsjednika Skupštine Primorca Zdravka Miloševića odlučeno je da se sjednica najvišeg klupskog tijela održi u subotu
100 pregleda 0 komentar(a)
Primorac, Foto: ARHIVA VIJESTI
Primorac, Foto: ARHIVA VIJESTI
Ažurirano: 10.01.2011. 19:40h

Iako se vjerovalo da se prolongiranjem skupštine stvara mogućnost za prevazilaženje problema u kotorskom klubu, kulminirano nezadovoljstvo igrača ipak je opštinske i klupske rukovodioce natjeralo na zakazivanje skupštinskog zasjedanja.

Na jučerašnjem sastanku potpredsjednika Opštine Kotor Željka Avramovića i predsjednika Skupštine Primorca Zdravka Miloševića odlučeno je da se sjednica najvišeg klupskog tijela održi u subotu 15. januara, a razlog donošenja odluke, u najvećoj mjeri, jeste namjera igrača da, zbog nerješavanja finansijske situacije, odustanu od takmičarskih obaveza.

- Nakon što nas je direktor Primorca Dragan Samardžić obavijestio o namjeri igrača da ne igraju susrete u Jadranskoj ligi i finalu Kupa, zakazane za ovu sedmicu, održan je sastanak sa predsjednikom Skupštine kluba Zdravkom Miloševićem. Usaglašen je stav o potrebi sazivanja najvišeg organa upravljanja na kojem će se, pored razmatranja izvještaja o finansijskom radu, odlučivati o predsjedniku Upravnog odbora. To, naravno, ne isključuje dosadašnjeg predsjednika Denisa Mandića, međutim, treba se vidjeti da li je voljan i spreman da produži mandat - istakao je Avramović.

Bonus video: