Primorac: Novi tim za nove izazove

"Vraćamo se na evropsku scenu i nadam se da će navijači moći da se raduju sa nama", poručio je Brguljan
62 pregleda 1 komentar(a)
Primorac, Foto: Radoje Milić
Primorac, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 21.09.2013. 21:52h

Ovog ljeta je otišlo mnogo igrača, neki su prestali da se bave vaterpolom, ali su u Primorcu uvjereni da će i ove sezone imati respektabilan sastav. U matični klub se vratio Damjan Danilović, stigli su Kanađanin Konstatin Kudaba, Srbin Nikola Nikolov, a u Kotoru je i bivši vaterpolista Jadrana Đorđe Tešanović.

Uz mlađe igrače, među kojima je i nekoliko zlatnih juniora sa Malte, Primorac će pokušati da ostvari što više pobjeda, i to u četiri takmičenja - Jadranskoj ligi, Kupu Evrope, te šampionatu i Kupu Crne Gore. Prvi ispit je već naredne subote, kada Kotorani gostuju moćnom Primorju u Rijeci.

"Praktično formiram novu ekipu. Ima nekoliko novih igrača, ali i puno mladih. Imaćemo samo trojicu vaterpolista koji nisu stvoreni u našoj školi, a moramo da budemo strpljivi prema ovim talentovanim momcima. Očekujem da će naši zlatni juniori napredovati i najaviti nove uspjehe kluba", istakao je trener Primorca Veljko Uskoković na tradicionalnoj pres konferenciji.

Novi kapiten je golman Uglješa Brguljan.

"Vjerujem u ovaj tim. Dobro smo radili, a biće dosta prilika da se dokažemo. Vraćamo se na evropsku scenu i nadam se da će navijači moći da se raduju sa nama", poručio je Brguljan.

Bonus video: