Primorac savladao splitski Jadran

Primorac je slavio šesti put u posljednjih osam mečeva i valjda jasano stavio do znanja da hvata zalet za završnicu crnogorskog šampiona
97 pregleda 0 komentar(a)
Matija Brguljan, Foto: Radoje Milić
Matija Brguljan, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 13.03.2013. 20:59h

Primorac je slavio šesti put u posljednjih osam mečeva i valjda jasano stavio do znanja da hvata zalet za završnicu crnogorskog šampiona.

Kotorani su riješili u svoju korist i duel sa Jadranom iz Splita (10:8) i tri kola prije kraja Jadranske lige pobjegli Jadranu iz Herceg Novog na pet bodova.

Kao što je poznato, Primorac bi boljim plasmanom od Novljana u regionalnom takmičenju imao prednost domaćeg bazena u okršaju u nacionalnom šampionatu.

Nikola Marković je sa tri gola predvodio Primorac, Nikola Sutić i Nikola Murišić su dali po dva, a po jednom su mrež tresli Đorđe Bulatović i Matija Brguljan.

Primorac - Jadran ST 10:8 (3:2, 1:2, 4:3, 2:1)

Kotor - Bazen "Nikša Bućin". Gledalaca: 300. Sudije: Savinović, Blašković (Hrvatska). Igrač više: Primorac 7 (5), Jadran 10 (3).

Primorac: U. Brguljan (10 odbrana), Ðurović, Marković 3, Gopčević, Bulatović 1, Fanfani, Mačić, M. Brguljan 1, Sutić 2, Paunović 1, Popović, Murišić 2, Krivokapić, Kriještorac.

Jadran ST: Kačić (osam odbrana), Jaić, Gluhaić, Saratlija, Sarić 1, Bezić 1, Santini 1, Lisica,Visković 1, Rabadan 1, Banovac 1, Milardović 2, Vlaić, Tonković.

Bonus video: