Primorje ipak prejako

Budvani su na Kantridi poraženi sa 7:6 od ekipe koja je ovim trijumfom izborila prvo mjesto u regularnom dijelu takmičenja.
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.02.2011. 21:14h

Budva M:tel je pala pred sjajnim Primorjem u meču u kojem je poraz bio zabranjena riječ, pa je sada fajnl-for regionalnog takmičenja prilično daleko, ako ne i nemoguća misija - Budvani su na Kantridi poraženi sa 7:6 od ekipe koja je ovim trijumfom izborila prvo mjesto u regularnom dijelu takmičenja.

Riječani su večeras, na kraju krajeva, pokazali zašto su na prvom mjestu od samog starta prvenstva, jer su, ako se izuzme sam finiš, cijeli meč bili u sigurnoj prednosti koja je u nekoliko navrata bila i tri razlike (3:0, 4:1 i 7:4).

Budva se, međutim, probudila u napadu u samom finišu, pa je skoro minut i po do kraja golom Darka Brguljana smanjila na 7:6. Nekoliko grešaka, ali i odlična odbrana protivnika (predvodio je golman Car) su na kraju ipak obezbijedili Primorju trijumf.

Tim Veselina Krivokapića se sada nalazi na šestom mjestu, sa dva boda manje od Primorca, a jednim od Jadrana.

Danas je odigran i meč u Splitu - Kopar je u gostima bio bolji od POŠK-a sa 12:11.

Primorje - Budva M:tel 7:6 (1:0, 3:2, 3:2, 0:2)

Rijeka - Bazen na Kantridi. Gledalaca: 1.000. Sudije: Periš (Dubrovnik), Rakovec (Ljubljana). Igrač više: Primorje 7 (3), Budva M:Tel 9 (2). Peterci: Primorje 2 (2), Budva M:tel 1 (1).

Primorje: Car, Glavan, Paškvalin, Krapić 1, De. Varga, Franković 4 (1), Tiškivski 1, Jelača, Da. Varga, Barać, Beltrame, Garsija 1 (1), Brala, Krizman.

Budva M:tel: Šefik, Petković 2, Bašić, Danilović, Ljubanović, Tičić, Pejaković, Pasković 2 (1), Vukčević 1, Žanetić, Brguljan 1, Jokić, Lazović.

Bonus video: