Protiv Budvana mrežu čuvao bek Vala!

Ulogu čuvara mreže silom prilika je morao da preuzme bek Vala iz Prčanja Stevan Krivokapić, iako aktuelni vicešampion Evrope ima tri registrovana golmana - Radića, Kralja i Krivokapića.
155 pregleda 0 komentar(a)
Azevedo, Foto: Zoran Đurić
Azevedo, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 30.03.2011. 20:46h

Kriza u Primorcu je dostigla vrhunac - u prvoj utakmici za peto mjesto u Jadranskoj ligi, Kotorani su večeras nastupili sa svega sedam igrača, od kojih nijedan nije bio golman!

Ulogu čuvara mreže silom prilika je morao da preuzme bek Vala iz Prčanja Stevan Krivokapić, iako aktuelni vicešampion Evrope ima tri registrovana golmana - Zdravka Radića, Aleksandra Kralja i Borisa Krivokapića.

U metropoli crnogorskog turizma Ranko Perović je mogao da računa na samo jednog prvotimca Tonija Azeveda i djecu iz mlađih kategorija, koji igraju za Val, filijalu Primorca.

Zar nakon svega nekoga zanima kako se završila utakmica? Čisto da se zna, Budvani su slavili 15:6, iako je Krivokapić (Stevan, a ne Boris) u prvom poluvremenu sjajno odbranio nekoliko šuteva.

Drugi meč igra se u petak u Kotoru, a pošto su seniori Primorca u štrajku, jasno je ko će trijumfovati.

Budva M:tel - Primorac 15:6 (2:1, 3:2, 6:1, 4:2)

Budva - Bazen „Dragan Trifunović”. Gledalaca: 100. Sudije: Periš (Split) i Obradović (Herceg Novi). Igrač više: Budva 2 (2), Primorac 5 (1).

Budva M:tel: Lazović, Petković 2, Bašić 3, Danilović, Miković, Radunović 1, Pejaković, Pasković 1, Vukčević 2, Žanetić 1, Trbojević, Jokić 1, Brguljan 3, Bojd 1.

Primorac: Krivokapić, Lučić, Marković 2, Nikčević, Azevedo 1, Murišić 3, Popović.

Bonus video: