Razlika u klasi: Jadran - Šturm 33:4!

Novljani se poigravali i deklasirali ruski sastav sa čak 29 golova razlike. Luka Sekulić dao 11, Jovan Sarić 10 pogodaka
0 komentar(a)
Jadran, Foto: Boris Pejović
Jadran, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.10.2013. 19:35h

Djeluje pomalo nestvarno, ali Jadran je do vrha napunio mrežu ruskog Šturma - Novljani su sastav iz Čehova deklasirali rezultatom 33:4 u 2. kolu kvalifikacionog turnira za Evrokup koji se igra u Zagrebu.

Razlika u kvalitetu nije bila upitna ni prije meča, ali je Jadran znao da je naplati u bazenu na Savi - Luka Sekulić je dao čak 11 golova, jedan manje je postigao Jovan Sarić, pa je tim sa Škvera sada u dobroj situaciji pred posljednje kolo.

Jer, Mladost je pobijedila Marsej (12:8), što je očekivano, pa ako Francuzi sjutra ne savladaju Ruse većom razlikom nego što je Jadran, a tim Vladimira Gojkovića ne doživi težak poraz od Zagrepčana, naš predstavnik će osvojiti drugo mjesto na turniru u plasiraće se u četvrtfinale Evrokupa.

Sjutrašnji meč između Jadrana i Mladosti se igra u podne, sat i po ranije je na programu duel Marseja i Šturma.

Šturm - Jadran 4:33 (0:10, 3:7, 0:7, 1:9)

Zagreb - Bazen na Savi. Gledalaca: 50. Sudije: Šungu (Turska), Ćećareli (Italija). Igrač više: Šturm 3 (1), Jadran 5 (4). Peterci: Jadran 2 (2).

Šturm: Šuviljev, Panajoti, Hamojev 1, Kulik, Sljivov, Sverčkov, Nažmutdinov, Beketov, Averka 2, Harkov, Vasiljev, Sučkov 1, Kuznjecov.

Jadran: Kandić, Moskov, Popadić 1, Kovačić, Vidović 4, Brajović, Banićević, Sarić 10, Latinović 1, Sekulić 11, Ukropina 2, Pješivac 4, Popović.

Bonus video: