Šćepanović: Ni zbog čega mi nije žao

51 pregleda 7 komentar(a)
Miloš Šćepanović, Foto: Beta/AP
Miloš Šćepanović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.01.2016. 13:24h

Prije finalne utakmice Miloš Šćepanović je govorio da treba igrati kao da je četvrtfinale a ne meč za zlato. Isticao je, takođe, da naš tim ima kvalitet da se suprotstavi Srbiji, te da to dobro znaju svjetski i evropski šampioni. I sve što je naš golman rekao, dobilo je potvrdu u finalu...

„U najavi meča rekao sam da možemo da igramo protiv njih, iako su zaista najbolji. Rekao sam, isto, da bih volio da nam na kraju ne bude žao kad završi finalna utakmica i meni apsolutno ni zbog čega nije žao“.

„Mislim da smo dali maksimum maksimuma, ali mislim da je bilo skoro nemoguće pobijediti. Momci su odigrali perfektno, borbeno, maksimalno agresivno, uradili sve ono što smo se dogovorili“.

„Na kraju smo osvojili srebro, veliki je to rezultat. Ostvarili smo veliku pobjedu protiv Italije, veliku pobjedu protiv Mađarske, a i u finalu pružili veliku borbu, što hrabri pred Olimpijske igre“, ističe Ščepanović.

Na pitanje da li je doživljavao slično suđenje, Šćepanović je kazao:

„Doživljavali smo ovako, i gore, i slično, ali protiv Srbije ne treba neko da te krade, dosta je da ti odsudi dvije situacije i izgubićeš utakmicu. Srbija je velika ekipa, dokazala je to hiljadu puta, ne bih bilo čim želio da umanjim njen uspjeh“.

„Zaista je cijenim i poštujem. Atmosfera je bila fantastična, maksimalno sportska i to treba naglasiti. Zbog toga sam takođe srećan“, zaključio je Miloš Šćepanović, kome su navijači Crne Gore i u finalu priredili ovacije nakon sjajnih odbrana.

Ali, ni to nije bilo dovoljno da bude izabram za najboljeg golmana prvenstva. Još jedna sramota!

Bonus video: