Šćepanović: Vrijedimo mnogo!

"Definitivno vrijedimo mnogo. Večeras je pobijedila želja i ovaj trijumf je potpuno zaslužen", rekao je Šćepanović
78 pregleda 0 komentar(a)
Vaterpolo reprezentacija, Foto: Veselin Belojević
Vaterpolo reprezentacija, Foto: Veselin Belojević
Ažurirano: 02.02.2013. 23:13h

Miloš Šćepanović je bio igrač utakmice protiv "barakuda", ali je na to i navikao navijače.

"Više i od samog plasmana na finalni turnir može da raduje činjenica da smo pokazali da i u izmijenjenom i podmlađenom sastavu možemo da pobijedimo protivnika kao što je Hrvatska. Definitivno vrijedimo mnogo. Večeras je pobijedila želja i ovaj trijumf je potpuno zaslužen. U finišu smo imali pad, pogotovu u napadu, to je moglo da nas košta pobjede, ali smo odbranom koja je sve vrijeme bila na vrhunskom nivou sačuvali velika tri boda", rekao je Šćepanović.

Da li sada opet rastu ambicije za velika takmičenja?

"Nema mjesta euforiji, ovo je tek početak novog ciklusa, sada treba da nastavimo sa još boljim radom i da profesionalno odradimo dva posljednja meča u grupi protiv Grčke i Turske. Naravno da su ambicije velike, jer ne možete slučajno dva puta u nekoliko mjeseci da pobijedite i nadigrate ovakvu ekipu", rekao je Šćepanović.

Oduševljenje nije krio ni Filip Klikovac.

"Vjerovatno niko nije očekivao od nas ovakve rezultate u Svjetskoj ligi, ali smo dokazali da vrijedimo. Ne želimo sad da slavimo, euforija nam nije potrebna, već treba da se posvetimo narednim obavezama jer ljeto će biti žestoko".

Bonus video: