Šefik matirao Radića za trofej u Kupu!

Bivši golman crnogorske reprezentacije je u posljednjoj sekundi utakmice s gola na gol pogodio mrežu za konačnih 12:11 i za delirijum navijača na Tašmajdanu
86 pregleda 8 komentar(a)
Denis Šefik, Foto: Betaphoto
Denis Šefik, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 26.01.2014. 21:27h

Crvena zvezda je odbranila trofej pobjednika Kupa Srbije protiv Radničkog, a posebno će se pamtiti način na koji je to uradila, koji je u vaterpolu gotovo nesvakidašnji.

Junak je Denis Šefik, ali ne odbranom zicera, već bljeskom kakav se rijetko viđa - bivši golman crnogorske reprezentacije je u posljednjoj sekundi utakmice s gola na gol pogodio mrežu za konačnih 12:11 i za delirijum navijača na Tašmajdanu.

Šefik je svakako junak, a tragičar je Zdravko Radić, golman "ajkula" koji je pogrešno procijenio putanju lopte koja naizgled i nije bila tako opasna, ali ga je preskočila, okrznula prečku i ušla u gol...

Bivši čuvar mreže Jadrana i Partizana je sa „crveno-bijelima” prošle sezone osvojio prvenstvo, Kup i Ligu šampiona, a ove je, pored ovog trofeja, slavio i u Superkupu Evrope, takođe protiv Kragujevčana.

"Šutnuo sam iz očaja, nisam mogao ništa drugo da uradim, jer je ostalo nekoliko sekundi do kraja. Lopta je vrlo nezgodno odskočila preko ruku golmana Radića. Dešava se vrlo rijetko. Ne sjećam se da se to desilo ranije, ja to nisam vidio u karijeri", rekao je Šefik za RTS.

Bonus video: