Sparing sa Mađarima samo može da koristi - Vijesti.me
VATERPOLISTI NA PRIPREMAMA U BUDIMPEŠTI

Sparing sa Mađarima samo može da koristi

Naš nacionalni tim je nedavno osvojio turnir u Budimpešti u konkurenciji domaćina, Hrvatske i Slovačke i tada se i pojavila ideja da opet bude gost jednoj od najvećih vaterpolo sila u istoriji

Vladimir Gojković
Vladimir Gojković (Foto: waterpolo.hu)

Crnogorski vaterpolisti sjutra završavaju mini pripreme u Budimpešti sa reprezentacijom Mađarske.

"Ajkule" su u glavnom gradu Mađarske od petka, a selektor Vladimir Gojković računa na 18 igrača, od čega petoricu internacionalaca - Sašu Mišića (pridružio se ekipi umjesto povrijeđenog Stefana Pješivca), Dejana Lazovića, Nikolu Murišića, Uroša Čučkovića i Dragana Draškovića.

"Imamo sparing mečeve sa Mađarima, igrali smo i utakmicu sa pet četvrtina, sve u cilju da probamo sve varijante - napade s igračem više, odbranu s igračem manje", rekao je Gojković.

Mađarska - Crna Gora
Mađarska - Crna Gora(Foto: waterpolo.hu)

Naš nacionalni tim je nedavno osvojio turnir u Budimpešti u konkurenciji domaćina, Hrvatske i Slovačke i tada se i pojavila ideja da opet bude gost jednoj od najvećih vaterpolo sila u istoriji.

"Nismo mogli da odbijemo takav poziv, niti smo željeli. Našem timu koji je bitno izmijenjen i u kojem ima dosta mladih igrača pripreme sa ovakvom reprezentacijom mogu samo da koriste", istakao je Gojković.

Pored četiri pomenuta internacionalca na pripremama u Budimpešti su Slaven Kandić, Stefan Vidović, Bojan Banićević, Vlado Popadić, Vladan Spaić, Aleksa Ukropina i Đuro Radović (svi iz Jadran Carina), aduti Budve Stefan Kovačević, Bogdan Đurđić i Blažo Mitrović, te Matija Brguljan, Dimitrije Kriještorac i Nikolas Saveljić (Primorac).


Najčitanije iz sekcije Vaterpolo