Udovičić: Nisam podnio ostavku

On je najavio da će poštujući obaveze reprezentacije koja ova nedelje igra dvije utakmice Svjetske lige, narednog ponedeljka održati konferenciju za medije i odgovoriti na sva pitanja javnosti
1 komentar(a)
Dejan Udovičić, Foto: Aleksandar Vučković
Dejan Udovičić, Foto: Aleksandar Vučković
Ažurirano: 30.10.2012. 17:11h

Dejan Udovičić je demantovao je da je podnio ostavku na funkciju selektora Srbije, ali je najavio raskid ugovora sa Vaterpolo savezom Srbije najkasnije do petka, prenosi "Sportski žurnal”.

Udovičić se oglasio putem saopštenja i istakao da nije podnio ostavku na sastanku sa reprezentativcima i rukovodstvom VSS u ponedeljak.

"Nije istina da sam prije početka sastanka sa igračima dao ostavku. Prisustvovao sam sastanku i razočaran cjelokupnom atmosferom i stavovima pojedinaca nakon sat i po vremena napustio isti pozdravivši se sa igračima. Sva dešavanja poslije toga su volja čelnika VSS. Trenutno smo u pripremi sporazumnog raskida ugovora koji treba da bude ozvaničen u petak”, objasnio je Udovičić.

On je najavio da će poštujući obaveze reprezentacije koja ova nedelje igra dvije utakmice Svjetske lige, narednog ponedeljka održati konferenciju za medije i odgovoriti na sva pitanja javnosti.

VSS je u ponedeljak uveče saopštio da je Udovičić podnio ostavku na lični zahtjev uoči sastanka sa igračima i rukovodstvom nacionalnog saveza u Beogradu, a da je predsjednik Velibor Sovrović prihvatio ostavku selektora državnog tima.

Reprezentaciju će do izbora novog selektora voditi Dejan Savić, na osnovu ranije odluke Stručnog savjeta Saveza.

Bonus video: