Uskoković saopštio spisak kandidata za Beograd

"Ajkulice" će na SP igrati u grupi B sa Hrvatskom, Španijom, Holandijom i Japanom
81 pregleda 0 komentar(a)
Veljko Uskoković, Foto: Filip Roganović
Veljko Uskoković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 02.07.2017. 10:17h

Trener vaterpolo reprezentacije Crne Gore za igrače do 20 godina Veljko Uskoković saopštio je spisak igrača na koje računa za pripreme za Svjetsko prvenstvo koje će se od 5. do 13. avgusta održati u Beogradu.

Naši vaterpolisti će prvi dio priprema odraditi u Igalu, od sjutra do subote.

Na spisku su Petar Tešanović, Dušan Banićević, Vasilije Vujošević, Petar Mijušković, Dragan Kolesko, Nikola Moskov, Filip Gardašević, Bogdan Vujašević (Jadran Carine), Miloš Krivokapić, Blažo Mitrović, Danilo Dragović, Dimitrije Rašković, Savo Ćetković, Lazar Manojlović, Branko Franeta (Budva), tandem Primorca Nikolas Saveljić i Goran Grgurević, kao i trio iz Katara - Milija Mandić, Veljko Vujović i Dušan Matković.

Kako je saopšteno iz Vaterpolo i plivačkog saveza, pripreme će uz Uskokovića, voditi i treneri Aleksandar Aleksić i Marko Franeta.

"Ajkulice" će na SP igrati u grupi B sa Hrvatskom, Španijom, Holandijom i Japanom.

Grupu A čine SAD, Rusija, Grčka, Portoriko i Iran, u grupi C nalaze se Novi Zeland, Australija, Argentina, Srbija i Kina, a u grupi D Italija, Mađarska, Egipat, Kanada i Južna Afrika.

Naš tim će turnir otvoriti 5. avgusta duelom sa Hrvatima. Dan kasnije na programu je meč sa Holandijom, a slijede dueli sa Španijom (8. avgust) i Japanom (9. avgust).

Bonus video: