Vanja Udovičić kažnjen dvije utakmice

Radnički će tako u drugoj utakmici finalne serije biti znatno oslabljen, a Udovičić je zaradio veću kaznu pošto je drugi put isključen ove sezone
0 komentar(a)
Vanja Udovičić, Foto: Hellomagazin.rs
Vanja Udovičić, Foto: Hellomagazin.rs
Ažurirano: 29.04.2013. 21:30h

Disciplinska komisija Vaterpolo saveza Srbije (VSS) suspendovala je kapitena kragujevačkog Radničkog Vanju Udovičića na dvije utakmice zbog isključenja na meču protiv Crvene zvezde u finalu plej-ofa državnog prvenstva.

Radnički će tako u drugoj utakmici finalne serije biti znatno oslabljen, a Udovičić je zaradio veću kaznu pošto je drugi put isključen ove sezone.

Jednom utakmicom neigranja kažnjen je prvotimac Radničkog Damir Burić zbog vrijeđanja predstavnika beogradskog kluba i udaranja rukom o zapisnički sto, dok je vaterpolista Crvene zvezde Marko Avramović zbog prvog crvenog kartona kažnjen takođe jednom utakmicom neigranja.

Crvena zvezda je u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa pobijedila Radnički sa 10:9 poslije produžetaka, a drugi meč se igra 4. maja u Kragujevcu.

Partizan je u prvoj utakmici plej-ofa za treće mesto savladao Vojvodinu sa 11:8, a drugi meč igra se 4. maja u Novom Sadu.

Bonus video: