Vlado Gojković ostaje selektor, UO jednoglasno odbio ponuđenu ostavku - Vijesti.me
SJEDNICA UO VATERPOLO SAVEZA

Vlado Gojković ostaje selektor, UO jednoglasno odbio ponuđenu ostavku

"Selektoru je dato povjerenje i zadatak da sa reprezentacijom ostvari plasman na Olimpijske igre kroz predstojeća takmičenja (Evropsko prvenstvo ili kvalifikacioni turnir za OI)", navodi se u saopštenju

Vladimir Gojković
Vladimir Gojković (Foto: Filip Roganović)

Vladimir Gojković ponudio je ostavku na mjesto selektora vaterpolo reprezentacije Crne Gore, ali je Upravni odbor na današnjoj sjednici ostavku odbio - jednoglasno. 

U saopštenju VPSCG se navodi da je "Upravni odbor VPSCG  jednoglasno odbio ponuđenu ostavku selektora Vladimira Gojkovića, nakon detaljne analize ovogodišnjih nastupa kao i sagledavanja ukupno ostvarenog u prethodnim godinama uvažavajući sve okolnosti u kojima funkcioniše vaterpolo sport u Crnoj Gori". 

"Selektoru je dato povjerenje i zadatak da sa reprezentacijom ostvari plasman na Olimpijske igre kroz predstojeća takmičenja (Evropsko prvenstvo ili kvalifikacioni turnir za OI)", navodi se u saopštenju.

Vaterpolisti Crne Gore razočarali su na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, osvojivši deseto mjesto.

UO VPSCG posebno je istakao i pohvalio "!nastup naše U15 reprezentacije koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu", navodi se u saopštenju.


Vidi sve komentare