Zdravko Radić godinu u Radničkom

"Sve smo dogovorili, ostalo je samo da potpišem, nadam se da će se i to dogoditi do kraja sedmice", rekao je Radić, koji je već u Kragujevcu.
232 pregleda 0 komentar(a)
Radić, Foto: Zoran Đurić
Radić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 12.09.2012. 08:28h

Potvrda je stigla - Zdravko Radić će narednu sezonu braniti za Radnički iz Kragujevca, drim-tim koji prijeti da zapali Evropu...

Crnogorski vaterpolo golman se dogovorio sa Kragujevčanima o jednogodišnjoj saradnji, s opcijom da produži na još 12 mjeseci.

"Sve smo dogovorili, ostalo je samo da potpišem, nadam se da će se i to dogoditi do kraja sedmice. Radnički pravi odličan projekat, dočekali su me sjajno i jasno mi stavili do znanja da planiraju velike stvari i zaista sam svime prezadovoljan", rekao je Radić, koji je već u Kragujevcu.

Bivši čuvar mreže Primorca je prošle sezone branio za riječko Primorje, a od početka ljeta je bio bez kluba.

"Bilo je nervoze što sam bez kluba, jer moram da mislim i na porodicu. Zato i nisam želio da idem daleko, a imao sam neke ponude iz Saudijske Arabije i Italije", kazao je Radić.

Srpsko prvenstvo će vjerovatno, uz hrvatsko, biti najjače u Evropi naredne sezone.

Crvena zvezda se pojačala, Partizan je konstantno moćan, a sada je tu i Radnički koji je, pored Radića, doveo i Vanju Udovičića, Filipa Filipovića, Aleksandra Ćirića, Borisa Zloković bi trebalo da potpiše danas, a čeka se i Damir Burić.

Ovaj tim snova će sa klupe voditi selektor Srbije Dejan Udovičić.

"Nama je glavni cilj Kup Evrope, idemo na taj trofej. U prvenstvu su nam ambicije da osvojimo jedno od prva tri mjesta kako bi obezbijedili kvalifikacije za Ligu šampiona", istakao je Radić.

Bonus video: