Zlatni juniori dobili nagrade u Herceg Novom

Stefan Pješivac, Vlado Popadić, Dragan Kolesko i Aleksa Ukropina dobili nagrade od kluba i Opštine Herceg Novi
67 pregleda 0 komentar(a)
Juniori vaterpolo, Foto: Nebojša Mandić
Juniori vaterpolo, Foto: Nebojša Mandić
Ažurirano: 26.09.2013. 20:13h

Juniorski prvaci Evrope, vaterpolisti Jadrana Stefan Pješivac, Vlado Popadić, Dragan Kolesko i Aleksa Ukropina, kao i Nikola Moskov, Vladan Spajić i Nikola Giga, koji nisu nastupili na prvenstvu, ali su do samog kraja bili na širem spisku reprezentacije, imali su svečani prijem u svom matičnom klubu, gdje su im priznanje na velikom uspjehu odali uprava kluba i Opština Herceg Novi.

“Ovo je plod dugogodišnjeg rada i brojnih odricanja. Titula prvaka Evrope za nas je ponos i vrlo nam je drago što su takvi momci iz redova Jadrana”.

“Ovo je prilika da se zahvalim roditeljima što imaju ovakvu djecu i hvala im za doprinos da njihova djeca, naši igrači budu na vrhu Evrope u svom uzrastu”.

“Hvala i direktoru Školskog centra što su profesori imali razumjevanja za njihove izostanke. Pripremili smo skromne poklone, da se sjećate prvog vašeg velikog uspjeha”, kazao je predsjednik Jadrana dr Đuro Marić i mladim vaterpolistima poklonio ručne satove.

Novčane nagrade juniorskim prvacima Evrope uručio je predsjednik opštine Herceg Novi, Dejan Mandić, a u ime vaterpolista svima se zahvalio centar Stefan Pješivac, istakavši da će za njih ovo biti dodatni podsticaj da još više rade.

Bonus video: