Tajani: U Albaniji "građanski rat" opozicije i vlade

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

EVIVAVERO

02-03-2019 20:26h
Boli ih peta...
NATO će im pomoći...
Kkkkkkkkk....

Demokrata3

02-03-2019 23:31h
To je sve vase maslo!! That’s the monster that you have created!!!

AzrauDarko

03-03-2019 06:22h
Znaci da bi i o nama razmisljali kao o Albaniji,a desava ae isto,moracemo i mi da krenemo radikalnije!Jer je ustao narod protiv tiranije.S tim da je u Albaniji opozicija ustala orotiv vlasti a kod nas gradjani
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: